Pröva vårt nya självhjälpsprogram mot posttraumatisk stress!

Posttraumatiskstress.com har under en tid utarbetat ett självhjälpsprogram för dig som lider av posttraumatisk stress eller har varit med om en traumatisk upplevelse. Nu släpper vi en kostnadsfri betaversion! 

Få hjälp att bearbeta dina traumatiska minnen och ta kontroll över ditt eget liv igen.
Få hjälp att bearbeta dina traumatiska minnen och ta kontroll över ditt eget liv igen.

Programmet är framarbetat med KBT som grund och har skrivits av psykologen Birger Moëll som är en av initiativtagarna till posttraumatiskstress.com. Birger Moëll har lång erfarenhet av onlineterapi inom områden som ADHD och depression.

Behandlingen är uppdelad i olika delar och som deltagare kommer du få tillgång till nya delar längst programmets gång.

Alla uppgifter som du som deltar i programmet lämnar behandlas med sekretess och du kommer ha tillgång till en psykolog som stöttar dig.

Är du intresserad av att vara med kan du skicka in en intresseanmälan via följande formulär. Du kan självklart också dela med dig av den här informationen om du tror att någon i din närhet skulle ha glädje av att gå programmet.

Vi försöker ge alla som önskar möjligheten att vara med i programmet, men då det personliga stödet från psykolog är viktigt kan det vara viss väntetid beroende på hur stort intresset visar sig vara.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Gå med i programmet

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *