Om oss

Vi har skapat den här sidan för att informera om posttraumatisk stress. I Sverige är den information som idag finns att tillgå otillräcklig och med den här sidan försöker vi fylla en kunskapslucka. 

Vi jobbar med att lyfta problematik kring posttraumatisk stress.
Vi jobbar med att lyfta problematik kring posttraumatisk stress.

Det värsta med psykisk sjukdom är inte att så många mår dåligt, utan att så många mår dåligt trots att de skulle kunna må bra. För det är faktiskt så, att det under de senaste årtiondena kommit behandlingsmetoder som visar mycket goda resultat på psykisk ohälsa.

Det är ingen utopi att människor ska vakna upp och må bra i själen, men för att de ska kunna göra det krävs det en medvetenhet om vad problemet är, och hur det går att lösa.

Just när det kommer till Posttraumatisk Stress kan det ibland vara svårt att veta varför man mår dåligt. Händelsen kan ligga långt tillbaka i tiden, och att se en koppling mellan det som hände för fem år sedan och ens mående idag är inte alltid lätt.

Därför är det i fallet med posttraumatisk stress ännu viktigare att det finns lättillgänglig information för den som lider/misstänker sig lida av PTSD och dennes anhöriga.

Vi skapade posttraumatiskstress.com med hopp om att kunna vara dessa människors faktakälla.

Om du som läser det här misstänker/lider av posttraumatisk stress eller har någon anhörig som gör det och har frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Psykologerna som tar hand om din fråga har tystnadsplikt och försöker alltid återkomma till dig så snart som möjligt.

Är du psykolog eller behandlare och läser det här är vi alltid intresserade av dina åsikter och erfarenheter. Vi försöker hålla sidan uppdaterad med nyheter och forskning inom posttraumatisk stress. Hör gärna av dig om du har feedback eller vill bidra med innehåll till sidan.

Ni kan hjälpa oss i vårt mål att informera genom att gilla oss på FaceBook och Google plus.

Tack för ditt besök och välkommen tillbaka!

Kontakt:

[email protected]